Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

NAS PRO MTXVill du bygga egna strategier men begränsas av dina kunskaper i programmering? Då kan NAS Pro vara lösningen för dig. NAS Pro är en tillhörande kurs kring MuliTrader X Pro till Autotrader, som är ett verktyg för snabb utveckling och implementering av hela portföljer av strategier. NAS Pro är avsett för dig som använt Autotrader ett tag och är bekant med miljön, men känner att du skulle vilja ha en färdig miljö att testköra robot-idéer i. Det krävs endast lättare programmeringskunskaper för att kunna använda verktyget. 

Med MultiTrader X Pro kan du ha upp till 100 long-  och 100 short-strategier som hanteras oberoende av varandra på ett fiktivt konto och med en uppsättning minis. Med inbyggda smarta funktioner underlättas arbetet ytterligare när du vill vässa dina strategier. MultiTrader X Pro är framförallt för de som vill ha en stor portfölj med allt från daytrading till swing och trendföljande strategier. 

Förkunskapskrav: deltagit eller deltar i någon av de utbildningarna, HT18 eller HT21 Infinity

Nedan ser du vad vi kommer gå igenom i NAS PRO MTX
Grundlig genomgång av MTX-plattromen och dess möjligheter

Strategimallar och verktyg för strategiutveckling

Exempelstrategier

Workshop under två dagar (fysisk intensivhelg i Stockholm)

Data-mining

Utvärdering av resultat från simuleringKursavgiften inkluderar förutom utbildningen en lifetime-licens för MultiTrader X-verktyget. Antalet deltagare i Stockholm är begränsat till 8-10 st eftersom vi vill kunna ge varje deltagare bästa tänkbara förutsättningar.

NAS PRO MTX i Stockholm       d

d